Acasă Stomatologie Implant dentar All-on-4/6 | Dinti intr-o zi

Implant dentar All-on-4/6 | Dinti intr-o zi

Sistemul All-on-4/6 intr-o singura zi este o solutie alternativa la proteza, mult mai sigura, mai eficienta si mai confortabila

implant All-on-4/6

Sistemul All-on-4/6 intr-o singura zi este o solutie alternativa la proteza, mult mai sigura, mai eficienta si mai confortabila. Intr-o singura zi, un pacient care si-a pierdut partial sau total toti dintii poate primi 4 pana la 6 implanturi pe care se va pune o punte.

Conceptul a fost dezvoltat in 1984 si continua sa se raspandeasca in intreaga lume datorita confortului pe care il creeaza, precum si a numeroaselor sale avantaje fata de proteze.

Pierderea unui dinte sau a dintilor este extrem de neplacuta. Acest proces duce adesea la utilizarea protezelor pentru a mentine si sustine stilul normal de viata al pacientului. Dar protezele sunt foarte incomode si pot provoca mai mult disconfort decat confort.

Cel mai frecvent inconvenient pe care proteza il creeaza pacientilor este ca se misca si poate cadea cu usurinta in orice moment, chiar si in timpul unei conversatii.

Pe langa disconfortul social pe care il poate provoca un astfel de incident, protezele prezinta si defecte functionale.

Cand persoana mananca, ele se misca, ceea ce creeaza o senzatie neplacuta si permit intrarea alimentelor sub ele, ceea ce poate fi adesea inconfortabil si chiar dureros.

De ce sa alegi procedura Implant All-on-4/6?

  • implanturi care nu necesita marire osoasa;
  • articulatia dintre implanturi si partea superioara este extrem de precisa si nu exista loc de colectare a microbilor;
  • este mult mai blanda cu organismul si chiar nu exista o vindecare dureroasa;
  • ofera pacientilor posibilitatea de a consuma toate alimentele preferate si de a se simti in siguranta la fiecare muscatura;
  • se poate aplica tuturor pacientilor cu parodontita sau proteze dentare existente. La pacientii cu proteze, metoda ar fi o solutie finala foarte buna la disconfort si durere.

De asemenea, la persoanele cu parodontita, acest lucru rezolva cu siguranta durerea, disconfortul si, cel mai important, permite pacientilor sa zambeasca liber din nou.