Acasă Stomatologie Cele mai conume interventii stomatologice dintr-un cabinet dentar

Cele mai conume interventii stomatologice dintr-un cabinet dentar

plazadent.ro

Cu o echipă specializată și aparatură modernă, Plaza Dent este o clinică stomatologică care oferă o gamă largă de servicii de calitate pacienților săi. În acest articol, ne vom concentra pe cele mai comune intervenții stomatologice.

  • Albirea dentară

Albirea dentară este una dintre intervențiile stomatologice cele mai căutate la Plaza Dent. Aceasta poate fi realizată în câteva ore și oferă o schimbare semnificativă a culorii dintelui. Albirea dentară se realizează prin aplicarea unui agent de albire pe dinți și activarea sa cu ajutorul unei surse de lumină specială. Procedura poate fi realizată într-un singur apel sau poate fi împărțită în mai multe ședințe.

  • Plombarea

Plombarea este o intervenție stomatologică comună pentru tratarea cariilor dentare. În funcție de mărimea cariei, medicul stomatolog va îndepărta țesutul afectat și va umple cavitatea cu un material de plombare. Plombarea restabilește integritatea dintelui și previne deteriorarea ulterioară.

  • Implant dentar

Implantul dentar este o soluție durabilă pentru înlocuirea unui dinte pierdut. Procedura implică inserarea unui șurub de titan în osul maxilar pentru a înlocui rădăcina dintelui. Pe șurubul de titan este adăugată o coroană dentară, astfel încât să arate și să funcționeze ca un dinte normal. Implanturile dentare oferă o serie de beneficii, precum o masticatie îmbunătațită și un aspect mai frumos și natural.

  • Proteză dentară

Proteza dentară este o soluție pentru pacienții care au pierdut mai mulți dinți și doresc să înlocuiască mai multe dinți. Proteza poate fi fixă sau mobilă, în funcție de nevoile și preferințele pacienților. Protezele dentare sunt realizate din materiale de înaltă calitate și sunt confecționate astfel încât să se potrivească perfect cu forma și culoarea dinților existenți.

  • Fatetare dentară

Fatetarea dentară este o procedură estetică care implică aplicarea unei plăcuțe ultra subțiri de porțelan sau ceramică pe dinții frontali. Fateta poate fi utilizată pentru a corecta probleme estetice cum ar fi dinții deteriorați, pătați sau răsuciți. Procedura este nedureroasă și poate fi finalizată în câteva ore.

  • Tratamentul de canal

Tratamentul de canal este o intervenție stomatologică realizată în scopul de a trata o infecție a pulpei dentare. Infecția poate fi cauzată de o carie dentară sau de o infiltrare bacteriană. Tratamentul este realizat prin eliminarea pulpei infectate, sterilizarea canalului radicular și umplerea canalului cu un material special. Tratamentul de canal poate salva un dinte care altfel ar fi trebuit extras.

Clinica stomatologica din sector 6 | PlazaDent.ro

Clinica stomatologica din sector 6

PlazaDent.ro oferă o gamă variată de servicii stomatologice de calitate și se asigură că fiecare pacient primește tratamentul potrivit și personalizat. Echipa de specialiști se asigură că pacienții se simt confortabil și bine întreținuți pe tot parcursul procedurilor și sunt informați în privința intervențiilor stomatologice efectuate. Clinica oferă și servicii de igienizare orală și de prevenție pentru a preveni problemele dentare înainte ca acestea să apară.

În concluzie, clinica stomatologica din sector 6 oferă o gamă largă de intervenții stomatologice, fiecare cu avantajele sale, dar toate cu același scop: să ajute pacienții să aibă un zâmbet sănătos și frumos. De la procedurile de albire dentară și fatetare dentară, la implanturile dentare și protezele dentare, pacienții se pot baza pe Plaza Dent pentru a le oferi cele mai bune soluții pentru întreținerea sănătății și frumuseții dentare.