Acasă Clinici Private Urmeaza sa iti faci un implant dentar? Iata ce trebuie sa stii!

Urmeaza sa iti faci un implant dentar? Iata ce trebuie sa stii!

Pe site-ul PlazaDent.ro sunt oferite toate informatiile necesare acestei interventii, asa ca, cei ce considera ca au nevoie de un implant pot accesa site-ul sau isi pot face o programare

clinica dentara din Bucuresti

Foarte multi oameni isi fac astazi un implant dentar in Bucuresti, la clinica Plaza Dent, datorita serviciilor de inalta calitate oferite de medicii specialisti din cadrul acestei clinici. Implantul dentar este o metoda preferata de inlocuire a dintilor bolnavi.

Cei care au nevoie de extractii dentare sau cei care au dinti lipsa si cauta o alternativa buna de inlocuire opteaza des pentru implanturile dentare. La Plaza Dent, clinica dentara din Bucuresti, pacientii sunt foarte multumiti de rezultatul obtinut.

Implanturile dentare sunt o buna alternativa la protezele dentare. Exista oameni al caror maxilar nu poate sustine o proteza dentara. De asemenea, implantul dentar este o optiune excelenta si pentru cei care au avut un accident care implica extragerea unuia sau mai multor dinti.

Pe site-ul PlazaDent.ro sunt oferite toate informatiile necesare acestei interventii, asa ca, cei ce considera ca au nevoie de un implant pot accesa site-ul sau isi pot face o programare.

Implant dentar in Bucuresti: din ce material este realizat un implant?

Unul dintre punctele forte ale implanturilor sunt materialele din care sunt realizate. Un implant trebuie sa imite mai presus de toate radacina unui dinte natural. De asemenea, materialele utilizate pentru implanturile dentare trebuie sa fie compatibile cu maxilarul pacientului. Prin urmare, se utilizeaza titanul, material capabil sa se potriveasca bine cu osul.

Cine este potrivit pentru un implant dentar?

Medicii stomatologi de la Plaza Dent considera ca orice pacient, in special cei tineri sunt potriviti pentru un implant dentar. Fiecare caz este evaluat cu atentie, pentru a oferi pacientului toate informatiile necesare si pentru a se stabili daca se poate pune un implant.

Implant dentar in Bucuresti | Clinica dentara din Bucuresti | PlazaDent.ro

implant dentar in Bucuresti

Exista si oamenii al caror maxilar nu poate suporta un implant dentar. Contraindicatiile pot fi atat locale, cat si generale. Pentru a se stabili exact daca se poate pune implant, pacientul este supus unui set de analize de sange dar si unor radiografii. Astfel se poate observa daca acesta sufera de diverse afectiuni ale tesutului osos sau daca osul are o calitate slaba.

Un aspect care ii ingrijoreaza pe multi oameni este legat de durere. Implantul dentar nu doare, deoarece se foloseste anestezic local, asa ca nu se va simti nici un disconfort.