Acasă Stomatologie Cele mai eficiente tratamente pentru indepartarea tartrului?

Cele mai eficiente tratamente pentru indepartarea tartrului?

Acestea pot fi consultate direct pe site-ul TwinDent.ro acolo unde pacientii pot afla informatii suplimentare si despre alte servicii prestate cu succes de medici

cabinetul stomatologic din 13 septembrie

Vizitele regulate la medicul stomatolog sunt absolut obligatorii pentru mentinerea sanatatii dintilor. Acumularea tartrului sau prezenta cariilor sunt doar cateva dintre problemele care pot cauza complicatii serioase dar care pot fi prevenite printr-un singur control.

Twin Dent, o clinica stomatologica din sectorul 5 al capitalei isi asteapta clientii intr-un spatiu modern, dotat cu echipamente de ultima generatie astfel incat discomfortul resimtit este minim.

Tehnici moderne realizate in clinice stomatologice

Detartrajul presupune indepartarea tartrului acumulat pe suprafata dentara. Procedura este una cat se poate de simpla si se realizeaza cu ajutorul unor aparate performante. Pacientul nu resimte nici cea mai mica durere si nici nu se va confrunta, in timp, cu sensibilitate dentara.

Recomandarea medicilor este ca o astfel de interventie sa se realizeze la maxim 6 luni pentru mentinerea unei respiratii proaspete.

Exista doua modalitati de indepartare a placii bacteriene: detartrajul cu ultrasunete sau detartrajul manual. In primul caz, aparatul produce niste vibratii destul de puternice care ajuta la eliminarea completa a tartrului.

In cel de-a doilea caz, instrumentul este controlat de catre medic, acesta avand o vizibilitate mult mai buna asupra intregii danturi. Marele avantaj al detartrajului manual este acela ca poate indeparta inclusiv tartrul aflat sub gingie care poate agrava problemele cauzate de paradontoza.

Indiferent de varianta aleasa, beneficiile sunt indiscutabile. Pacientii se pot bucura de o dantura mult mai curata si de un zambet stralucitor. La Twin Dent, cabinetul stomatologic din 13 septembrie, echipa de medici este formata din specialisti ce isi asteapta pacientii cu bratele deschise. Acestia reusesc sa gaseasca solutii indiferent de nevoile stomatologice ale fiecarui pacient.

Clinica stomatologica din sectorul 5 | Cabinetul stomatologic din 13 septembrie | TwinDent.ro

clinica stomatologica din sectorul 5

Preturile practicate sunt mai mult decat accesibile. Acestea pot fi consultate direct pe site-ul TwinDent.ro acolo unde pacientii pot afla informatii suplimentare si despre alte servicii prestate cu succes de medici.

Fie ca este vorba despre copii, adolescenti sau adulti, toti vor avea parte de o atentie sporita si vor beneficia de tratamente stomatologice moderne.

Consultatiile se desfasoara in cabinete spatioase, prevazute cu instrumente de ultima generatie. Indiferent de natura sau complexitatea problemei, medicii sunt pregatiti sa ofere cele mai indicate solutii.