Acasă Stomatologie Ce trebuie sa stii despre un implant dentar?

Ce trebuie sa stii despre un implant dentar?

Site-ul clinicii, CabinetStomatologicSector2.ro sta la dispozitia tuturor clientilor, oferindu-le posibilitatea sa se programeze online cu doar cativa pasi simpli

cabinet stomatologic din sector 2

In cabinetul stomatologic Elveto Dent, procedura de implant dentar din Bucuresti este din ce in ce mai solicitata. Implantologia este un domeniu specializat al stomatologiei, care isi propune sa realizeze refacerea dintilor lipsa.

Majoritatea implanturilor sunt realizate din titan, care este un material biocompatibil, bine absorbit si nu este respins de catre corpul uman. Implanturile mentin osul natural si, de asemenea, stabilizeaza nivelurile osoase in maxilar, reducand astfel pierderea osoasa ulterioara. Ele sunt inserate printr-o procedura relativ rapida si minim invaziva.

Elveto Dent este un cabinet stomatologic din sector 2 care are in cadrul sau un personal calificat. Instrumentele utilizate in toate serviciile oferite sunt de ultima generatie, ceea ce inseamna ca pacientii nu vor simti durere absolut deloc.

Site-ul clinicii, CabinetStomatologicSector2.ro sta la dispozitia tuturor clientilor, oferindu-le posibilitatea sa se programeze online cu doar cativa pasi simpli.

Care sunt principalele avantaje ale unui implant dentar?

Printre cele mai mari avantaje ale tratamentului dentar cu implanturi se numara senzatia si aspectul natural, care nu difera de cel al dintilor sanatosi si frumosi. Implanturile pot restabili unul sau mai multi dinti pierduti fara a deteriora dintii adiacenti. 

In multe cazuri, inserarea implanturilor poate scuti oamenii de purtarea unei proteze detasabile, pentru a face purtarea mai confortabila si fara consecinte suplimentare pentru maxilar. Implanturile protejeaza, de asemenea, osul de subtierea specifica in zona dintilor lipsa.

Cum trebuie ingrijit un implant dentar?

Un implant dentar trebuie ingrijit la fel cum sunt ingrijiti si dintii naturali. O igiena corespunzatoare necesita: o periuta dentara, pasta de dinti si ata dentara. De asemenea, o parte importanta a igienei dentare este vizita la medicul stomatolog. Cu cat controalele sunt mai regulate, cu atat multe probleme dentare pot fi prevenite din timp.

Implant dentar din Bucuresti | Cabinet stomatologic din sector 2 | CabinetStomatologicSector2.ro

implant dentar din Bucuresti

Este important de stiut ca adesea tratamentul de implant poate dura mai mult timp si pana la rezultatul final pacientul trebuie sa viziteze medicul in mod regulat pentru proceduri si monitorizare. Implanturile nu pot fi utilizate la pacientii cu boli oncologice ale regiunii maxilo-faciale.

Problema poate fi prezenta diabetului, afectarea functiei tiroidiene, ranile dificil de vindecat si tulburarile de recuperare a tesutului osos cauzate de diferite boli.