Acasă Stomatologie Care sunt cele mai frecvente intrebari despre implantul dentar?

Care sunt cele mai frecvente intrebari despre implantul dentar?

Medicii de la clinica PlazaDent.ro va asigura pacinetilor un zambet natural si durabil, iar functiile de masticatie vor fi redobandite in totalitate.

clinica stomatologica in sector 6

Tot mai multe persoane aleg sa isi puna implant dentar in Bucuresti, mai exact la clinica Plaza Dent, datorita aspectului natural pe care il recapata zambetul si mai ales datorita beneficiilor pe termen lung asupra danturii. Deoarece dantura joaca un rol esential in viata fiecarei persoan, trebuie sa i se acorde multa atentie. De-a lungul timpului, evolutia tehnologiei si a medicinei a dus la dezvoltarea unor solutii moderne pentru orice problema care ar putea aparea la nivelul danturii pacientilor.

In ce consta un implant dentar?

Implantul dentar este o interventie chirurgicala, cu ajutorul careia se insereaza o radacina artificiala pe arcada dentara, aceasta avand forma unei piese din titan. Acesta reprezinta cea mai moderna solutie de restaurare a danturii pentru persoanele care si-au pierdut un dinte sau mai multi. Anestezia va inlatura orice jena sau durere, iar pacientul va putea colabora cu medicul pe toata durata interventiei chirugicale.

Implantul dentar se introduce intraosos, in locul radacinii dintelui lipsa. Materialul rezistent al acestuia are proprietati asemenatoare radacinii dintelui natural. In situatia in care pacientul nu are suficient os, medicii vor face o aditie osoasa, care consta intr-un material de umplutura si se foloseste acolo unde este un deficit de os. Dupa minim 6 luni, timp in care se va radacina se va fixa in os, se va atasa bontul de vindecare, elementul de mijloc al implantului dentar.

Este dureroasa aceasta interventie?

Pacientii nu vor resimti durere pe durata interventiei, datorita anesteziei. Metodele de anestezie moderne vor reduce in totalitate durerea, unii pacienti considerand extractiile dentare mult mai dureroase decat interventia pentru implanturi dentare.

Implant dentar in Bucuresti | clinica stomatologica in sector 6 | PlazaDent.ro

Implant dentar in Bucuresti

Implanturile dentare rezista mult?

Acestea au fost dezvoltate sa reziste o perioada cat mai lunga de timp. Pacientii care aleg o clinica stomatologica in sector 6 vor avea garantia ca implanturile lor vor rezista peste 10-15 ani. Asadar, aceasta interventie reprezinta o investitie de viitor si permite redobandirea functiilor de baza ale danturii. Este esential ca pacientul sa aiba grija de sanatatea danturii printr-o igiena orala corespunzatoare, iar vizitele la stomatologie nu trebuie amanate.

Medicii de la clinica PlazaDent.ro va asigura pacinetilor un zambet natural si durabil, iar functiile de masticatie vor fi redobandite in totalitate.