Acasă Stomatologie Cele mai des intalnite intrebari referitoare la implantul dentar?

Cele mai des intalnite intrebari referitoare la implantul dentar?

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul TwinDent.ro

implantul dentar

Implantul dentar este o solutie moderna si foarte eficienta de a inlocui dintii lipsa, care se foloseste deja de mult timp, dar a carui popularitate a crescut considerabil in ultimii ani.

Cu toate ca nu este un tratament nou, inca mai exista nelamuriri cu privire la implantul dentar, oamenii dorind sa fie convinsi ca solutia aleasa este cea mai potrivita pentru ei.

De aceea, in continuare sunt prezentate unele dintre cele mai des intalnite intrebari de medicii de la clinica Twin Dent din partea celor care isi doreau sa urmeze un tratament cu implant dentar in Bucuresti pentru restaurarea danturii:

  • Care este varsta potrivita pentru tratamentul cu implant dentar?

Unul dintre avantajele implanturilor dentare este acela ca poate fi inserat oricarui pacient major, daca starea de sanatate permite un astfel de tratament.

Clinica stomatologica din sector 5 | Implant dentar in Bucuresti | TwinDent.ro

 implant dentar in Bucuresti

Astfel ca pacientii cu varsta ce porneste de la 18 ani – cand se opreste cresterea dentara – si pana la 90 de ani, de exemplu, se pot bucura de o dantura completa, reabilitata cu ajutorul implanturilor dentare si al medicilor stomatologi de la clinica Twin Dent, o clinica stomatologica din sector 5.

  • Este o interventie dureroasa?

Una dintre principalele temeri ale pacientilor care se prezinta la cabinetul stomatologic este cea de durere. Tinand cont ca implantul dentar este inserat printr-o interventie chirurgicala minim invaziva, teama de durere poate fi justificata. Totusi, aceasta se efectueaza sub anestezie locala, astfel ca pacientul nu va simti nicio durere.

Dupa trecerea efectului anesteziei, medicul dentist va prescrie o reteta medicala care cuprinde si medicamente pentru calmarea durerilor, daca acestea vor aparea.

  • Cat costa un tratament cu implant dentar?

Pretul este si el o preocupare a pacientilor care trec pragul cabinetului stomatologic TwinDent.ro, mai ales cand vine vorba despre implant dentar.

Numai ca raportul calitate-pret al serviciilor stomatologice disponibile in aceasta clinica este unul foarte avantajos, la care pot avea acces persoane din toate categoriile sociale.

Prin urmare, oricine are nevoie de un tratament stomatologic, fie cu rol profilaxic, fie pentru o afectiune stomatologica ori chiar pentru restaurarea danturii, ar trebui sa apeleze cu incredere la medicii de la Twin Dent.