Acasă Stomatologie Un zambet frumos poate fi obtinut si cu un aparat dentar ieftin

Un zambet frumos poate fi obtinut si cu un aparat dentar ieftin

Pentru informatii detaliate despre costurile pe care la implica montarea unui aparat dentar, cei interesati pot consulta site-ul Elveto-Dent.ro

Cine spune ca un aparat dentar ieftin nu poate asigura frumusetea si sanatatea unui zambet? Exista aparate dentare accesibile la pret, care sunt foarte eficiente daca sunt montate corespunzator de catre un medic stomatolog cu experienta.

De asemenea, este important si controlul periodic al aparatului dentar, pentru a se asigura buna functionare a acestuia.

Alegerea unui aparat dentar ieftin

Vestea buna pentru persoanele care au nevoie de un aparat dentar este faptul ca au de ales intre mai multe tipuri de aparate dentare care au preturi foarte bune.

De exemplu, clinica dentara Elveto Dent le ofera clientilor urmatoarele tipuri de aparate dentare, care reprezinta investitii sigure si accesibile pentru oricine:

  • aparat dentar invizibil;
  • aparat dentar metalic;
  • aparat dentar mobil;
  • aparat dentar safir.

Chiar daca aparatul se alege impreuna cu mediul stomatolog, in urma sfatului oferit de acesta, este bine ca pacientii sa cunoasca particularitatile fiecarui tip de aparat dentar.

  • Aparatul dentar invizibil

Acest tip de aparat este preferatul tinerilor, deoarece nu este prevazut cu sarme sau cu bracketi. Gutierele sunt transparente, nu exista dureri sau disconfort la purtare, iar aparatul poate fi dat jos inclusiv de catre persoana care il poarta.

  • Aparatul dentar metalic

Pretul acestui aparat este extrem de accesibil, iar rezistenta pe care o are este motivul pentru care multi medici il recomanda. Datorita evolutiei tehnologiei, aparatele dentare metalice au astazi un aspect imbunatatit, fiind prevazute cu bracketi mai mici.

Clinica dentara Elveto Dent | Aparat dentar ieftin | Elveto-Dent.ro

clinica dentara Elveto Dent

  • Aparatul dentar mobil

Acest tip de aparat le va fi, cu siguranta, recomandat parintilor care cauta o optiune accesibila pentru copiii cu varsta prescolara si scolara, putand fi purtat inclusiv de catre micutii cu dinti de lapte.

  • Aparatul dentar safir

Cei care cauta un raport calitate-pret foarte bun pot alege acest tip de aparat dentar. Pe langa faptul ca are un pret bun, acest aparat este invizibil, imita culoarea dintilor naturali, iar cristalele de safir protejeaza dintii de carii. Eficienta este crescuta datorita bracketilor foarte rezistenti.

Pentru informatii detaliate despre costurile pe care la implica montarea unui aparat dentar, cei interesati pot consulta site-ul Elveto-Dent.ro.