Inregistrare si SMS

Pentru folosirea aplicatiei este necesara creearea unui cont de utilizator. Activarea contului se face instant, imediat ce ati completat formularul de creare cont si confirmati emailul primit, va puteti autentifica in aplicatia noastra. Timpul estimat de completare a formularului de inregistrare este de 3 minute. Atentie logarea in aplicatie este disponibila doar dupa ce ati confirmat crearea contului prin apasarea link-ului primit pe email.

SMS-ul receptionat de catre pacientii dumneavoastra il stabiliti odata cu crearea contului, campul folosit la aceasta functie este: “Sablon mesaj”. Folositi tagurile*:

[data] – pentru afisarea datei programarii;

[ora] – pentru afisarea orei programarii;

[numecabinet] – pentru afisarea numelui cabinetului dumneavoastra.

Exemplu de sablon: Buna ziua, va reamintim ca pe [data] la [ora] aveti programare la cabinetul: [numecabinet]. Va asteptam!

Mesaj primit de pacient: Buna ziua, va reamintim ca pe 01.01.2015 la 16:30 aveti programarea la cabinetul: Dr. Popa Eduard. Va asteptam!

 

*Tagurile [ora] si [data] sunt preluate din programarea propriu-zisa!

Adaugare pacienti

Dupa autentificare pentru a putea folosi din plin aplicatia trebuie sa adaugati minim un pacient. Adaugarea acestora se face prin apasarea butonului “Adauga pacienti” din meniu si prin completarea formularului. Este disponibila o lista a tuturor pacientilor adaugati in pagina “Lista pacienti” din meniu.

Adaugare programare

Dupa adaugarea unui pacient se pot efectua programari pentru acesta prin apasarea butonului “Programari” din meniu. In aceasta pagina este disponibil un calendar care permite fixarea datei unei programari. Prin apasarea pe o data din calendar se deschide formularul pentru adaugarea unei programari.

Atentie!

SMS-urile catre pacienti sunt trimise cu o zi inainte de programarea propriu-zisa. Ora la care pacientii dumneavoastra vor primi SMS informativ o veti seta dumneavoastra odata cu crearea contului, campul referitor la aceasta setare poarta denumirea: “Ora trimitere”

Lista pacineti

Prin apasarea butonului “Lista pacienti” din meniu este disponibila lista cu pacientii adaugati. Pentru fiecare pacient in parte se pot vedea toate programarile facute impreuna cu o statistica asupra costurilor si sumelor pe care acesta le are de achitat sau le-a achitat deja.

Cheltuieli cabinet

Puteti tine evidenta cheltuielilor cabinetului dumneavoastra prin completarea formularului de adaugare din pagina “Cheltuieli Cabinet“.

Contul meu

In sectiunea “Contul meu” aveti posibilitatea de editare a datelor personale impreuna cu sablonul SMS-ului prin apasarea butonului “Informatii generale“.

Aveti posibilitatea de asemenea de a vedea mesajele trimise in rubrica “Lista mesaje trimise”.