Toate serviciile specificate in cadrul abonamentelor noastre de promovare sunt stipulate si in cadrul contractului pe care il vom semna. Retineti in schimb ca, indiferent de nisa in care activati, noi putem garanta doar ca veti avea pe site vizitatori interesati, transformarea acestora in clienti nedepinzand de noi, ci de un alt cumul de factori : tarife, marci, calitate, etc.

Garantii

Inca de la prima luna de promovare ! In cadrul raportului lunar primiti si o sectiune de rezultate obtinute, raportandu-ne mereu la luna precedenta, nu la inceputul campaniei. Practic, in fiecare luna, site-ul dumneavoastra trebuie sa obtina rezultate din ce in ce mai bune.

In cat timp observ rezultate ?

Directoarele web sunt cataloage online de site-uri, iar adaugarea site-ului dumneavoastra aduce cu sine inclusiv link-uri catre acesta, pentru a-i majora importanta in mediul online. Comentariile sunt realizate pe blog-uri romanesti cu importanta mare, raspunsuri la articolele postate de detinatorii acestora.  De asemenea, comentariile reprezinta o sursa de backlink-uri pentru site-ul pe care il detineti.

Ce sunt comentariile si directoarele web?

Articolele de tip publicitar, asa numitele advertoriale sunt textele redactate de noi pentru a prezenta compania dumneavoastra, produsele sau serviciile pe care le oferiti. Aceste advertoriale sunt publicate ulterior pe bloguri Web 2.0 din domeniul dumneavoastra de activitate, astfel incat site-ul dumneavoastra sa beneficieze de link-uri provenite din site-uri relevante, pentru a avea o crestere rapida in cadrul rezultatelor motoarelor de cautare.  De asemenea, articolele sunt publicate si pe site-uri de tip : directoare de articole, editoriale si comunicate de presa.  Toate articolele create contin link catre site-ul dumneavoastra si sunt optimizate din punct de vedere SEO, pentru a va ajuta sa ajungeti pe primele pozitii Google, la cautare dupa cuvintele cheie urmarite.

Ce inseamna articolele SEO si unde sunt publicate?

Un site creat recent trebuie promovat in abonamentul START, cel mai mic, deoarece o promovare intensa la inceputul campaniei poate sa fie interpretata drept agresiva. In urma analizei activitatii dar si a site-ului dumneavoastra, vom putea stabili care abonament de promovare vi se potriveste cel mai bine in momentul de fata. In functie de concurenta dumneavoastra putem anticipa bugetul si durata campaniei de promovare, domeniile de activitate cu o concurenta ridicata necesita un buget mai mare si o perioada de lucru indelungata.

Ce inseamna concurenta medie si concurenta mare?

Serviciile si / sau produsele dumneavoastra devin cunoscute pe internet prin intermediul adaugarii pe site-uri de anunturi online din Romania. Anunturile se adauga pe aproximativ 350 de site. Acestea sunt confirmate si prelungite de echipa noastra, pe toata durata promovarii site-ului dumneavoastra.

Ce reprezinta anunturile online

Indentificam cele mai relevante cuvinte cheie pentru site-ul dumneavoastra si le selectam pe cele care au cel mai mare volum de cautare in Google. Optimizarea si promovarea site-ului dumneavoastra se va realiza luand ca si repere aceste cuvinte cheie.

Research cuvinte cheie

Optimizarea site-ului reprezinta setarea titlului si a descrierii site-ului, conform cu cele mai relevante cuvinte cheie identificate. De asemenea, aceasta include si setarea sitemap-ului (harta site-ului) si a fisierului robots.txt (acestea seteaza permisiunile de indexare pentru robotii motoarelor de cautare). Optimizarea site-ului include si imbunatatirea vitezei de incarcare a site-ului si respectarea proportiei text / HTML in pagina.

Optimizare Site