clinica stomatologica

Se intampla deseori ca grijile cotidiene sa ne faca sa uitam lucrurile prioritare pe care le avem de facut, cum ar fi o programare la un medic dentist.

Ne-am straduit atat de mult sa ne facem loc in agenda ultraincarcata pe care o avem si totusi nu ajungem la timp?

Ce este de facut? Trebuie sa aflam ca s-a inventat un software dentist capabil sa ne aminteasca ora la care am fost programati, doctorul si data prin intermediul unui SMS pe telefonul nostru mobil.

Denta Book este o aplicatie nou aparuta, destinata exclusiv medicilor dentisti, ce poate fi accesata de pe orice dispozitiv, fie ca vorbim de laptop, tableta, telefon sau chiar PC-ul clasic!

Crearea unui cont este usoara, medicul in cauza trebuie sa completeze un formular simplist, iar autentificarea se face prin nume cont si parola.

Aceasta aplicatie a fost creata pentru a da un simt mai practic operatiunilor de gestiune, pentru o relationare mai buna cu pacientii,  inovatia fiind cuvantul de ordine care intervine in acest caz.

Medicii de pretutindeni au spus ca era nevoie de o astfel de aplicatie, pentru a-si gestiona  cum trebuie programarile, timpul de asteptare sa nu mai fie mare, iar oamenii sa fie informati cand trebuie sa ajunga, pentru a se evita confuziile.

Peste 100 de medici stomatologi apeleaza la aceasta aplicatie zilnic, mentionand ca le usureaza cu mult munca care o au la cabinet si nu numai, o simpla accesare aratandu-le cat au de munca in ziua respectiva si cat vor sta in cabinet functie de operatiunile si interventiile pe care le au de facut.

Ai dreptul la a face 100 de programari intr-o luna de zile, o cifra care nu este deloc de neglijat, majoritatea medicilor considerand-o suficienta atunci cand vine vorba de volumul in munca.

Consultand site-ul http://dentabook.ro , vei vedea ca aceste lucruri sunt perfect adevarate, iar usurinta cu care se opereaza pe acest soft este una incredibila.

Inovatia in IT este la mare cautare in Europa, iar acest val a ajuns si la noi in tara, oferind un simt mai practic lucrurilor, fapt pentru care se bucura majoritatea medicilor care au testat aceasta aplicatie!

About the author