program cabinet stomatologic

In ziua de azi, tehnologia se dezvolta rapid asa ca apar diverse programe pentru clinici stomatologice  menite sa usureze munca medicului sau chiar a  pacientului .

Daca esti un pacient care doreste o informare concreta asupra operatiunilor de tip medical pe care le ai de facut, Denta Book iti trimite SMS  pe telefonul mobil sa-ti aminteasca data programarii, ora dar si doctorul la care ai solicitat aceasta programare si nu numai.

Pentru doctori aceasta aplicatie este o binecuvantare in ceea ce priveste gestionarea programului, fiselor pacientilor dar si volumul de munca pe care il au intr-o anumita zi.

Aceasta aplicatie gratuita poate fi folosita foarte usor, completarea unor date de idnetificare facandu-se in mai putin de 30 secunde pentru a te putea bucura de toate facilitatile pe care le ofera.

Multi medici din intreaga tara au spus ca era nevoie de un soft  pentru cabinetul stomatologic care sa inlocuiasca variantele clasice de notare si de programare care erau disponibile pana nu demult.

In prezent, in tara noastra foarte multi doctori care sunt afiliati la Colegiul Medicilor folosesc aceasta aplicatie, un trafic de peste 100 de persoane fiind facut zilnic!

Daca faci parte din categoria acelor medici care au o agenda aglomerata, trebuie sa aflii ca poti programa 100 de pacienti lunar cu ajutorul aplicatiei, lucru care te va mai lispi de griji, pentru a stii cum sa-ti calculezi timpul functie de necesitati.

Ba mai mult, unii pacienti nu erau multumiti de faptul ca asteapta mult in sali, iar acum iti poti face o orientare concreta asupra operatiunilor pe care le ai de facut ca medic.

Consultand site-ul http://dentabook.ro ,  vei vedea cat este de usor sa lucrezi cu aceasta aplicatie, fiecare pas in parte fiind explicat pe masura pentru ca tu sa nu ai vreo confuzie sau vreo nedumerire cu privire la operarea in mediul online.

Poti accesa aceasta aplicatie de pe tableta, telefon sau laptop si acest lucru cu siguranta iti ofera un mare avantaj mai ales cand nu te aflii la biroul tau!

 

About the author