Acasă Stomatologie Ce tratamente stomatologice exista pentru problemele estetice ale danturii

Ce tratamente stomatologice exista pentru problemele estetice ale danturii

Specialistii Plazadent.ro stiu care sunt avantajele fiecarui tratament in parte si ce masuri trebuie sa ia pentru ca pacientii sa se declare multumiti.

probleme dentare

Schimbarile estetice la nivelul danturii apar in timp, incet, astfel incat pacientii se pot obisnui cu ele si nu simt nevoia interventiei unui specialist si aplicarea unor tratamente stomatologice decat foarte tarziu. La un moment dat, cand aceste probleme devin deranjante, cand afecteaza caliattea vietii, se iau in calcul procedurile stomatologice necesare pentru fiecare problema in parte. Specialistii Plazadent.ro stiu care sunt avantajele fiecarui tratament in parte si ce masuri trebuie sa ia pentru ca pacientii sa se declare multumiti.

Tratamente stomatologice pentru fiecare problema estetica in parte

Cei mai multi pacienti se declara nemultumiti de coloratiile dentare. Dintii se coloreaza din mai multe cauze, fie din cauza varstei, fie din cauza fumatului sau a unor alimente sau bauturi care coloreaza dintii. Se poate intampla ca aceasta colorare sa nu fie uniforma, ci doar un singur dinte sa isi schimbe culoarea, de obicei dupa ce nervul moare. Nu este niciodata prea tarziu ca dintele sa revina la forma si la culoarea initiala. Primele solutii in acest sens includ detartrajul, periajul profesional, albirea dentara si chiar fatetele dentare.

Lucrarile dentare vizibile reprezinta un alt motiv de nemultumire al pacientilor clinicii PlazaDent.ro. Cand culoarea sau forma fac ca lucrarea sa iasa in evidenta sau cand gingia s-a retras, o data cu varsta, este momentul ca oamenii sa ia masuri pentru a redobandi un aspect placut al danturii din punct de vedere estetic.

Fie ca este vorba de obturatii de amalgam sau de compozit care si-au modificat culoarea sau s-au ciobit, acestea pot fi schimbate cu unele noi, la nuanta identica cu a dintelui, care sunt mai rezistente si mai bine adaptate la conturul dintelui.

Tratamente stomatologice | Plazadent.ro

tratamente stomatologice

Mai mult decat atat, dintii ighesuiti reprezinta o alta problema de estetica de care pacientii nu sunt multumiti, drept urmare o treime din pacientii care isi pun aparat dentar sunt adulti. Aparatul dentar da rezultate foarte bune si in cazul pacientilor adulti. Trebuie doar ca acestia sa isi faca curaj si sa se prezinte la medicul specialist. Aparatul dentar nu mai este inestetic si nu mai produce disconfort.

Dintii ciobiti sau fracturati necesita tratamente dentare precum obturatiile, in cazul in care fracturile nu sunt foarte mari, sau implant dentar, daca dintele nu mai poate fi salvat. Nu in ultimul rand, cariile dentare reprezinta una din cele mai des intalnite si inestetice probleme dentare care afecteaza nu numai masticatia, ci si calitatea vietii, fiind usor de rezolvat intr-o vizita la medicul stomatolog care va indeparta aceste inconveniente.